- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fri
tag
Csak félreolvastam ??? "A 32 GB-os változat esetében minden bizonnyal lassabb működésre lehet számítani, mert a beépített adattárból jó 30 GB-ot emésztenek fel az előtelepített szoftverek és az operációs rendszer," Mennyi is marad nekem ?!?!? Basszus ez aztán az igazi átba....ás !!!
Ma HDMI nélkül az átlag felhasználónak nem kell semmi. Ne abból indulj ki aki irodai alkalmazások futtatására használja. A legtöbb júzer azt sem tudja mi az az Office, tisztelet a kivételnek-akik a cikket olvasók között is vannak elegen és nem magatokból induljatok ki mert azok jönnek ide olvasgatni és hozzá is mernek szólni akik le tudják írni helyesen a wörd nevét !
Ennyiért és ilyen kiépítésben...hát szerintem kicsit mintha túl lenne árazva...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy Tab A9 8/128 GB Újszerű Dobozos Garanciás 2027-ig
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest