- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fri
tag
Csak félreolvastam ??? "A 32 GB-os változat esetében minden bizonnyal lassabb működésre lehet számítani, mert a beépített adattárból jó 30 GB-ot emésztenek fel az előtelepített szoftverek és az operációs rendszer," Mennyi is marad nekem ?!?!? Basszus ez aztán az igazi átba....ás !!!
Ma HDMI nélkül az átlag felhasználónak nem kell semmi. Ne abból indulj ki aki irodai alkalmazások futtatására használja. A legtöbb júzer azt sem tudja mi az az Office, tisztelet a kivételnek-akik a cikket olvasók között is vannak elegen és nem magatokból induljatok ki mert azok jönnek ide olvasgatni és hozzá is mernek szólni akik le tudják írni helyesen a wörd nevét !
Ennyiért és ilyen kiépítésben...hát szerintem kicsit mintha túl lenne árazva...
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hegesztés topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest