Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
pleslie82
tag
válasz
fireman123
üzenetére
Én nem vagyok elájulva a tabtól, de most rászántam egy kis időt és most egész működőkèpesnek tűnik. Nagyon sokat jelentett, hogy lecseréltem az Asus ZenUI launcher-t a Nova-ra. Telefonon is ezt használom évek óta. Sokkal kevesebb memóriát foglal szerintem, mert gördülékenyebb a rendszer. Jó a zenUI, de valószínűleg nagyon erőforrás igényes..
A felbontásról annyit, hogy 2K-s Note 4-et használok, de nem fáj használnom a tabot sem. Nem zavar. Szerintem nincs gond a kijelzővel. Most vettem hozzá BT billentyűzetet, mert erről akarok dolgozni távoli eléréssel szabadság alatt és ilyen felbontással is szépen, probléma nélkül, tökéletesen olvashatóan jeleníti meg a win8-as munkahelyi gépemet és programokat. Tehát munkára is használható.
Végső konklúzió, hogy a launcher csere nálam sokat javított a helyzeten. Az 1 giga RAM, az 1 giga RAM.
-
macskajancsi
aktív tag
válasz
fireman123
üzenetére
Szia!
Én asszonynak vettem egy refurbished ilyen 27k körül január közepe-vége felé, ennyiért szerintem ajándék volt.
Gyári patika, karcmentes állapot, pár hónap garival.
Egyből frissítettem a legújabb Androidra, nekem semmi gondom nincs vele azóta.
Office, net, youtube szépen megy rajta, gyors a kicsike. 1-2 játékot is próbáltam már, azokkal sem volt gond.Az 1GB RAM-tól nem szabad sokat várni: ha pl. nyitva van az office-ban (ez a hivatalos M$-es Word és Excel a kompatibilitás végett) egy fájl, de közben mondjuk rágugliznál valamire, akkor készülj fel, hogy az el nem mentett munkád elveszik. Ugyanis a kevés memória miatt sajna alattomosan bezárta a háttérben az szövegszerkesztőt.
Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.Illetve nézd meg a képét szerintem élőben is vásárláskor: ha ki tudsz békülni a felbontásával, akkor ezen a kettő említett dolgon kívül sok bajod szerintem nem lesz vele.
Engem mondjuk kicsit zavar az alacsony felbontás, mert a telefonom is nagyobbat tud mint ez, de hát ennyiért ne válogasson az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi haladó szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- PlayStation 5
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- További aktív témák...
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.28
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest