Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
Hali!
Nektek mennyi a memoria hasznalat, atlagosan? Amiota fut a Samba, es egy HDD tarsasagaban beallitottam media szervernek, es fut a torrent is a routeren, azota ilyen 86-93% korul alakul a memoria hasznalat.
A masik. Nezegettem ma tv -n a dronfelveteleket, es kiterjesztestol fuggetlenul(MOV vagy MP4), mig az FHD felbontasu videok rendben futnak, addig a 4k anyagokra azt irja, hogy nem tudja lejatszani.
Telovel, vagy geppel csatlakozva lejatsza, pendrive -ot dugva a tv -be szinten lejatsza, de a media szerverrol nem. Valamit en rontottam el?
TV csak 2G -n csatlakozik a routerhez, valamiert az 5G -t nem latja. Ez meg a mai napig is rejtely.Meg csak most allitottam be mindent, okos kutyuk meg nincsenek rahangolva. Kerul most ra egy 4Tb-s NAS HDD, azt milyen fajrendszerure erdemes formatalni?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Jól felszerelt, de olcsónak semmiképp sem nevezhető routert villantott az ASUS.
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest