Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddmb
aktív tag
Mindent újrahúztam a routeron, és Transmission-nel egy olyan torrent-ot ami rengeteg embernek megvan (Bohemian Rhapsody) csak 15-16MByte/s átlagsebességgel húzott. Szerintem nem tud többet ennél a router. Az internetem ennek kábé a dupláját tette volna lehetővé. qBittorrent laptopról hozta is a jóval magasabb értéket.
Néhány további sebességteszt:
- FTP-n keresztül nagy file másolása routerről 5GHz wifin, közvetlenül router mellől: 65-70MByte/s
- SAMBA-n keresztül nagy file másolása routerről 5GHz wifin, közvetlenül router mellől: 75-80MByte/sÉrdekes módon, gyorsabb a SAMBA
- FTP-n keresztül nagy file másolása routerről kábelon: 100-105MByte/s
- SAMBA-n keresztül nagy file másolása routerről kábelon: 100-105MByte/sKábelon szinte ugyanazok az értékek. Jóformán ez a gigabites limit...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Jól felszerelt, de olcsónak semmiképp sem nevezhető routert villantott az ASUS.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bundle topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kalandor: Habemus papam
- Cyberpunk 2077
- Politikai mémek
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest