Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
A 8. utas
tag
sajnos igaza van...olvasd el inkább te...
egyébként senki nem mondta h szar a monitor.ezen kár rugóznod.az árával vannak bajok,mert sokak,nagyon sokak szerint kurva drága...de gondolom azért ezt te is elismered hogy nem 2ft, és indokolatlanul.ha a 2-st átírnánk az elején 1-re még azt mondom ok.
mondjuk megértelek hogy minden áron véded, mert neked ilyen van,de attól még nem biztos hogy csak pozitivumai vannak,és azért mert Neked ilyen van,attól még nem biztos Neked csak igazad lehet. azt mondod Neked megérte mert arra amire használod a legjobb.ok.és?használd egészséggel.üdv
-
t72killer
titán
Igen, sajna a monopolhelyzet magasabb árcédulát eredményez. SzVSz egy kézen meg lehet számolni, hány 120+Hz-es monitor van, ami fullHD-nél nagyobb felbontással jön - ezek nagyrésze is gányolt túlhajtott példány, semmiféle free/g-sync vagy 3D támogatással, illetve a kérdőjellel, hogy meddig húzza a tuningolt vezérlőchip.
Tegnap játszottam egy kicsit a színekkel - eddig se volt rá panaszom, de úgy látszik van még benne tartalék
.Egyesek mondják, hogy régen elég volt a 640*480 - fenét volt elég! Nagyon szívesen játszottam volna már anno nagyobb felbontáson. Retinafelbontás környékéig SzvSz teljesen ésszerű a fejlődés.
-
t72killer
titán
Mi a csodálkoznivaló benne? Jó, megy a szapulás, hogy drága, meg hogy TN - nyilván ezeket énis végigrágtam, ott volt mellette az uennyibe kerülő ips - viszont az csak 60Hz-et tudott, hosszú input laggal és vision nuku. FullHD-27"-tól meg már kifolyt a szemem (llletve teszi továbbra is a melóhelyen. Azért elég durva minden nap szembesülni a különbséggel)
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- LG (OLED55C47) 140CM OLED 4K SMART PRÉMIUM UJ MODELL!
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- Eladó 2 db QHD AOC monitor - 27" AOC Q27V5C/BK
- Philips Evnia 49M2C8900L/00 Gaming Oled Monitor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

.