Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Igen, sajna a monopolhelyzet magasabb árcédulát eredményez. SzVSz egy kézen meg lehet számolni, hány 120+Hz-es monitor van, ami fullHD-nél nagyobb felbontással jön - ezek nagyrésze is gányolt túlhajtott példány, semmiféle free/g-sync vagy 3D támogatással, illetve a kérdőjellel, hogy meddig húzza a tuningolt vezérlőchip.
Tegnap játszottam egy kicsit a színekkel - eddig se volt rá panaszom, de úgy látszik van még benne tartalék
.
Egyesek mondják, hogy régen elég volt a 640*480 - fenét volt elég! Nagyon szívesen játszottam volna már anno nagyobb felbontáson. Retinafelbontás környékéig SzvSz teljesen ésszerű a fejlődés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 32GS60QX-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync!
- Asus VG27AQ1A Monitor
- LG UltraWide 34WN750P-B IPS Monitor! 3440x1440 / 75Hz
Üzleti előfizetők hirdetései
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Tisztelt Érdeklődő! Jelenleg kínálatunk frissítés alatt áll.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest