Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
válasz
IamMenyus
üzenetére
Azért kiváncsi lennék hogy hányan nyomják kompetitiv FPS módban.
Egyébként még valami nem értek: nézzünk egy lassú monitort, 10-12 ms válaszidővel. Adjunk hozzá még 10-12ms-ot egyéb nyalánkságokra (jelfeldolgozás pl), így kapunk mondjuk 25ms késleltetést.
Ez a másodperc 40-ed része (az én több éves, egyáltalán nem gamer DELL U2311-em szintje, kb). Egy gyors gamer monitor tudjon mondjuk 5ms teljes késleltetést (merthogy jelfeldolgozás ott is van, meg nem csak g2g értéket nézünk)...a különbség tehát kb 20 ms, ami két századmásodperc, vagy ha úgy tetzuik a másodperc 50-ed része. Ennyi a nyereség. Én egyszerűen nem tudom elképzelni hogy valaki ezt egyáltalán észreveszi, azt meg végképp nem hogy meghatároző előnyként tudja kihasználni.Nem lehet hogy valami más lesz ott a háttérben, amiért ezek a monitorok jobbak az általad említett kompetitiv FPS célokra?
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MAG 322UPF 32 Inch 4K Gaming Monitor - UHD 3840 x 2160, Rapid IPS, 160 Hz, 1 ms, 16: 9, HDR 400
- Keveset használt 31.5" Dell Gaming G3223D - Alza Ggrancia!
- SAMSUNG (L49CG954SUXEN) 240HZ 5K OLED GAMER SMART ! AKCIÓ!
- Újszerű Samsung IPS monitor, Emelhető-Forgatható, 2xHDMI, DP, Joystick
- LG UltraGear 32GQ950-B 4K 160 Hz - Használt Monitor (2024)
- Apple Watch Series 7 41mm GPS,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)