- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
válasz
IamMenyus #27 üzenetére
Azért kiváncsi lennék hogy hányan nyomják kompetitiv FPS módban.
Egyébként még valami nem értek: nézzünk egy lassú monitort, 10-12 ms válaszidővel. Adjunk hozzá még 10-12ms-ot egyéb nyalánkságokra (jelfeldolgozás pl), így kapunk mondjuk 25ms késleltetést.
Ez a másodperc 40-ed része (az én több éves, egyáltalán nem gamer DELL U2311-em szintje, kb). Egy gyors gamer monitor tudjon mondjuk 5ms teljes késleltetést (merthogy jelfeldolgozás ott is van, meg nem csak g2g értéket nézünk)...a különbség tehát kb 20 ms, ami két századmásodperc, vagy ha úgy tetzuik a másodperc 50-ed része. Ennyi a nyereség. Én egyszerűen nem tudom elképzelni hogy valaki ezt egyáltalán észreveszi, azt meg végképp nem hogy meghatároző előnyként tudja kihasználni.Nem lehet hogy valami más lesz ott a háttérben, amiért ezek a monitorok jobbak az általad említett kompetitiv FPS célokra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 3D nyomtatás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Napelem
- Fujifilm X
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Autóhifi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest