- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
Nem játszotok erős egy szálat igénylő és/vagy csak egy szálat használó játékokat, hozzáteszem legnagyobb szerencsétekre.
A magam részéről Arma3 addict vagyok, AM3+ról is ennek a játéknak a kedvéért váltottam, duplázódott az FPS egy 5Ghz-es 8320as után, hova tovább minden egyes nyomorult lépcső +100Mhz tuningot észrevenni még 6600K-val is. Egy röhej, úgy egyébként..
Olyan jellegű szintetikus tesztekben mint pl a 3DMark2013, legyen az Firestrike DX11 vagy TimeSpy DX12, Graphics tesztekben olyan GPU limit van alapból, hogy a Graphics scoreokat valóban nem nagyon dobja meg az esetleges CPU OC, max a Combined scoreokat de az a TimeSpyból speciel kimaradt, ellenben 1440p-ben fut.., szóval.., GPU limit unlimited még egy jó ideig.
Teszem azt pl egy APU esetében el tudnám képzelni a TimeSpy GT-k alatti CPU limitet így Graphics score növekedést CPU OC hatására de 1440p esetében talán még ez is necces kijelentés, olyan komoly helyből a GPU limit..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Habugi
addikt
válasz djculture #33 üzenetére
Graphics scoret nézd könyörgöm, ami a maga 1530Mhz-ével egyébként egy vizezett, volt moddos eredmény..
Aztán nonK i5 vs K-s 16szál adta Physics difi..ugye-e..Itt egy realisztikusabb 1300Mhz-es OC 480as eredmény: [link]
Kvázi teljesen jó a fórumtárs nonOC 390 eredménye.., hiába megy el a 6600K miatt Physicsben így összpontszámban a másik.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest