- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- weiss: Filmzene hasonlóság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Sára és a párja.
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nara19
aktív tag
-
Nara19
aktív tag
-
mexel
veterán
Én nem úgy értem hogy nincs értelme egy ilyen tesztnek és nem lehet összehasonlítani, hanem inkább úgy, hogy én másként tekintek a yoga-ra mint egy egyszerű tab-ra. Aformája, a használhatósága miatt nekem kicsit több, vagy talán más mint egy sima tablet. Ez persze csak a privát véleményem

A teszt pedig jó lett.
Én feltettem az Apex Launchert, nagyon jól be lehetett állítani így, talán jobban tetszik mint a gyári.
-
Nara19
aktív tag
-
mexel
veterán
Egyébként én is kicsit úgy érzem, hogy a Yoga-t nehéz hasonlítani egy sima tablethez. Ez más valahogy.
-
havasa
aktív tag
Mindket gepbol van a birtokomban, a Yoga mas kategoria, mint az Asus gepe, nem is ertem az osszehasonlitast.
-
Wiz Khalifa
veterán
Én a Panasonic 20"-os tabletjével szemezek... De az sem teljes az elvárásaimnak...

-
.-Szenti-.
csendes tag
Az sem semmi gep. Csodalatos asus termekek vannak itt hardveren is. Nemelyik nagyon megeri az arat..

-
halkow
őstag
-
this is life
Ármester
Asus t100 nem lenne jo neked , 4 magos bay trail atom (core2duo teljesitmenyet tudja) 2 giga ram win8.x 32-64 emmc-vel szerelve kulso sdbol barmi belefer.
Nara19
A lg nem rossz dontes, bar uzemidoben gyengebb de a hw az igen utos,darab, ha az uzemido a lenyeg, akkor a lenovo verhetetlen... azt kell eldonteni mi a fontosabb es a szerint valasztani.
-
Wiz Khalifa
veterán
Gondolotam csak énis írtam hogy gyarapodjon a teszthez a HSZ.

Egyébként kérdés mindenkitől. Szerintetek miért nem csinálnak egy tisztességes tabletet végre? Mert nekem pl az elvárásaim ezek:
10' min.
2magos proci Intel-be vagy 4magos ami Android alá van.
4Gb ram
32Gb rom + 64Gb Micro SD
Alumínium ház jó szellőzésekkel.
Amoled kijelző.
Full HD vagy jobb.
És egy olyan integrált "VGA" szerűség ami támogatja az Androidot és Windowst egyaránt.Inkább az Intel-t venném mivel a Windows jobb szerintem mint a droid tableten is.
-
mexel
veterán
A kérdés nem teljesen volt komoly, inkább a kérdés feltevése miatt írtam. ( o + 1t )

-
Nara19
aktív tag
-
Wiz Khalifa
veterán
-
mexel
veterán
-
halkow
őstag
a 2 árából jóbbat vehetél volna de te tudod

-
.-Szenti-.
csendes tag
-
Nara19
aktív tag
Én is szeretem az Asus MeMO Pad HD7-et. De a Yoga-t még jobban.

-
.-Szenti-.
csendes tag
-
.-Szenti-.
csendes tag
Volt szerencsem kiprobalni az ASUS-t es messze menokig elegedett vagyok vele.. Kellemes meglepetes volt mert nem kedvelem annyira az ASUS termekeket..

-
this is life
Ármester
Nekem is tetszik a yoga, azon filozok hogy a samu p5110-bol ez lesz. Az a kulso nagyon megfogott.
-
Wiz Khalifa
veterán
-
hitvanyalak
senior tag
Nagyon durván elkezdtem sóvárogni egy yoga után...

-
Nara19
aktív tag
Igazad van.

Remélhetőleg a Yoga hazai ára is követi majd a 199 USD árat. -
Wiz Khalifa
veterán
-
Nara19
aktív tag
Tegnap az amerikai (US) Lenovo oldalon 199 USD áron kínálták. Még ha ez ott kint is "nettó" ár, akkor sem 80.000 Ft.
-
Wiz Khalifa
veterán
-
mexel
veterán
Valószínűleg lesz olcsóbb, ennyiért nem biztos hogy elkapkodják, bár lehet hogy megéri. A legnagyobb erőssége az akksi, az mindent visz ebben a kategóriában.
Köszi a cikket egyébként! -
this is life
Ármester
-
mexel
veterán
-
NoMagix
addikt
-
Nara19
aktív tag
A tegnapi üzemidőm a Yogán: majdnem 15 óra kijelző 10 óra wifivel.

-
NoMagix
addikt
-
Gabinator
csendes tag
szerintem a lenovo egy nagyon jó tablet, de nem ennyiért
pedig a dizájn nagyon király 
ennyiért inkább egy lg gpad 8.3
egyébként remek cikk, köszi
-
mexel
veterán
-
blueMerle
veterán
-
Dazsar
aktív tag
-
blueMerle
veterán
-
mexel
veterán
Élőben is láttad? Volt a kezedben? Mert amíg képeken láttam nekem sem nagyon jött be, kicsit "érdekesnek" tűnt, de amikor a boltban elénk tették kb 1 percen belül beleszerettünk apárommal és vettünk is kettőt, majd még kettőt
Meg lett oldva a karácsonyi ajándékozás és azóta sem bántuk meg. Eszméletlenül jól használható a mindennapokban, bár ez talán nem az a hordozós típus. A talp mindig nyitva van nálunk, állva tároljuk stb.Kijelző: én nem látom pixelesnek, szerintem ekkora méretben ez elég mindenre, így a sebességgel sem lehet gond. Nekem a 7"-on az 1280-as felbontás nagyon tetszik, csak túl kicsi már minden.
OFF: Melyik legyen az alapvető Yoga topik? Kár lenne szétforgácsolni.
-
NoMagix
addikt
Nekem is a Lenovo a nyerő, nem is kérdés!
köszi a írást!
-
petipetya
nagyúr
Köszi a cikket, elég kimerítő.

Nálam a Lenovo a nyerő, lényegében mindenért, amit leírtál róla.
-
Nigér
őstag
De kár...
Akkor most itt tarhálnám tőled a linket...

-
Nara19
aktív tag
-
blueMerle
veterán
-
Wiz Khalifa
veterán
-
Nigér
őstag
Tablet Z-t ennyiért hol veszel?
Használt nem ér!Ja, amúgy jó kis összehasonlítás volt, köszi!

Kettő közül én a Lenovo-t venném, a kicsit nagyobb képernyő és a nem kicsit nagyobb üzemidő miatt. -
Nara19
aktív tag
-
MaCS_70
félisten
Őszintén szólva nem igazán értem, hogy pontosan mire kellene a nagyobb felbontás. Normál távolságról nézve még a kifejezetten jó szem sem igazán veszi észre a különbséget -- ennek érzésem szerint tisztán pszichikai okati vannak.
A nagyobb felbontás szerintem nem jár érdemi előnnyel, viszont komolyabb, drágább és nagyobb fogyasztású hardvert igényel.Üdv: MaCS
-
blueMerle
veterán
Tyű, hát szerintem valami veszettül ronda ez a Lenovo, de ezek szerint van akinek bejön. Az hogy a MeMO Pad-on nincs OTG nekem újdonság, te jó ég, még jó hogy nem vettem meg

-
dgabor80
tag
Szintén Memopad használó vagyok...nyáron került hozzám 40-ért...akkor sztem best buy volt...bár most is majdnem az (persze ha mondjuk a Xiaomi komolyan beszállna a hazai tablet piacba....)
Ennek ellenére az OTG nagyon hasznos lenne...mintha valami olyat olvastam volna hogy rendszerfrissítéssel majd érkezhet Asusra is...
Szerencsére inkább család használja...magamnak bitosan csak OTG-set vettem volna!!!
Jó kis cikk...köszi!!!

-
matteo_szg
őstag
-
Wiz Khalifa
veterán
Lenovo szerintem jobb.

Inkább plusz 30k de akkor tudom hogy egy minőségi terméket kapok. Plusz jobban is néz ki. De ennyiért inkább a kedvencem venném. Sony Xperia Tablet S-t vagy Xperia Tablet Z-t. Az S jobban tetszik. Bár a hardvere gyengébb. (a telefon is jobban tetszik a Z-nél)

-
sanykaraj
csendes tag
Nekem Memo Padom-van, a hatlapra érdemes tokot szerezni mert minden porszem hatalmas karcokat hagy a hatulján.
-
Nara19
aktív tag
Tisztelt Olvasó(k)!
Izgatottan várom a véleményeket.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 5900X / 3900X / R7 3700X + MSI / Gigabyte X570 / B450 Alaplap + Arctic hűtős félkonfigok
- Ryzen7 5700x/ 32GB DDR4/ RX6900XT 16GB/ 1TB SSD alapu PC/ garancia/ ingyen postapont
- Saeco Royal Digital Plus I Irodai igásló I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Samsung Galaxy Z Flip4 Lila 8/128GB Kártyafüggetlen
- BenQ W1800i 4K HDR projektor (Android TV) 65 óra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
- Lenovo T14s Ryzen 7 4750U 32Gb Ram 1Tb NVMe SSD Érintőkijelző számlával Garanciával
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 4GB Garis!
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest