Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: A sor végén
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mickey1971
újonc
Sziasztok! Segítséget kérnék.Pár napja vettem egy Asus Memopad 7HD ME167cx készüléket.Minden rendben is van vele,de én úgy kerestem készüléket, hogy GPS legyen benne(navigációra is használnám).Az összes fellelhető leírás szerint van is az ilyen készülékben.Kivéve az enyémet....ugyanis a gyorsmenüben nem lehet bekapcsolni és a gyorsbeállítási opciókban sincs GPS lehetőség.Ellenben a hardverinformációknál jelzi a készülék, hogy milyen számú GPS van benne. Kérdésem,hogy van-e az ilyen tipusú készülékben GPS ,ha van,hogyan lehet bekapcsolni? Előre is köszönök minden felvilágosítást.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest