Hirdetés
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sray500
újonc
Jónak tűnik elsőre.Majd holnap élesben kipróbálom.Már csak valami tartót kell beszerezni amibe belefér és elbírja.
-
Sray500
újonc
Hali!
Az lenne a kérésem hogy a g. navigáció ami gyárilag rajta van. Wi-Fi nélkül használható egyáltalán?
Különben meg mi értelme? Valami olyasmit olvastam hogy csak kezdéshez kell wifi amíg a gps be pozíciónál.
De szerintem a térképet se tudja betölteni ha nincs a memóriájába.Pedig pár hétig ezt kéne használnom amíg a telefon szervizben van.Vagy keressek valami más progit helyette? -
Sray500
újonc
Engem az érdekelt volna hogy simán visszament rá a hátlap?
Mert nekem az utolsó pöcök nem akar visszapattanni. -
Sray500
újonc
Hello!
Valaki szedte már le a hátulját? -
Sray500
újonc
Nem hiszem hogy attól fagyott volna ,úgy látom mindenkinél előjön.Mc pocket edition 0.9.1,
mondjuk azóta hanyagolom. Helyette Pool break pro 2.5.2.
-
Sray500
újonc
Sziasztok!
Nekem is lefagyott minecraft közben : ),nem reagált semmire.Fél éves eddig hibátlanul működött.
Körömmel és bankkártyával óvatosan leszedtem a hátfalat,lehúztam az aksit 10 mp után visszaraktam és újra üzemel...Csak a hátlapja egy helyen nem akar visszapattanni szemből nézve a jobb alsó sarokban, és így most nyikorog is rendesen ,erőltetni persze nem merem meg marha idegesítő is csak azt figyelem.Már harmadszor próbálom átlósan is de nem sikerül.Van valami tippetek rá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest