Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sray500
újonc
Sziasztok!
Nekem is lefagyott minecraft közben : ),nem reagált semmire.Fél éves eddig hibátlanul működött.
Körömmel és bankkártyával óvatosan leszedtem a hátfalat,lehúztam az aksit 10 mp után visszaraktam és újra üzemel
...Csak a hátlapja egy helyen nem akar visszapattanni szemből nézve a jobb alsó sarokban, és így most nyikorog is rendesen ,erőltetni persze nem merem meg marha idegesítő is csak azt figyelem.Már harmadszor próbálom átlósan is de nem sikerül.Van valami tippetek rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- Jegelve - Eladó iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Samsung Galaxy A54 5G, Kártyafüggetlen, 1 Ev Garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
...Csak a hátlapja egy helyen nem akar visszapattanni szemből nézve a jobb alsó sarokban, és így most nyikorog is rendesen ,erőltetni persze nem merem meg marha idegesítő is csak azt figyelem.Már harmadszor próbálom átlósan is de nem sikerül.Van valami tippetek rá?