Hirdetés
- Pajac: Hámozott narancs
 - moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - bambano: Bambanő háza tája

Új hozzászólás Aktív témák
- 

mami1
újonc
Köszi
 Kellemes, Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek aki segített és nem sajnálta az idejét a problémáimra. 
 A gépet elrejtem mivel a kincsem jön haza ma, és csak karácsonykor kerül elő, megkapja ajándéknak.
/csak tudjam majd hova, mivel 2 éve sikerült egy ajándékot úgy elrejtenem, hogy 3 hónap múlva került elő/
Magamnak pedig veszek egy olyat majd, amihez pendriv- et is lehet használni, majd kérem ebben a segítségeteket ünnepek után.
 - 

mami1
újonc
Köszönöm, majd megpróbálom egyelőre marad a bevált módszer, a tableten nem tudom az aktuális időt, dátumot beállítani már mindent próbáltam / beállítások, óra stb mindenhol néztem-próbáltam, végig csináltam az első belépésnél is amit kért, wifi ment, automatikus frissítésre van állítva az idő/ van ötlet?Biztos egyszerű a megoldás....
 - 

mami1
újonc
 - 

mami1
újonc
válasz

emerzee

üzenetére
						Megnéztem a blogod és nagyon tuti, sok hasznos dolog van ott! gratulálok, mindenkinek ajánlom!. A kérdésem a Génius billentyűzet azóta is jó?
Mennyibe fáj az ára. Illetve ha ezt veszem meg, kell külön tok a Tabletnek? Vagy ez egyben azt a célt is szolgálja. /hiába nem 3x hanem 5x és +5 a korom/. A képekből számomra nem egyértelmű. Köszönöm a türelmedet. - 

mami1
újonc
válasz

emerzee

üzenetére
						Nagyon köszi és még értem is amit írtál.
 Laptopom van egy Dell, projektor meg minden, csak baromi nehéz, ezért gondoltam erre a megoldásra. Na nem baj, e-könyveket olvasni, és még sok mindenre azért jó lesz, nem viszem vissza mert tényleg sokat tud már tesztelgetem. Az viszont lehet, hogy megkapja karácsonyra az egyetemista lányom neki egy régebbi van, cserélünk. Mi a javaslatod milyen tokot vegyek, itt azt olvastam az a jó amelyik "alakítható, hajtogatható, buborékos, mágneses,kijelző lekapcsolós "na most melyik? 
 . Ezt honnan lehet elfogadható áron beszerezni? Illetve fóliát. köszi - 

mami1
újonc
válasz

Kicsirics77

üzenetére
						Köszi! esetleg a 1915 írt kérésemre van javaslatod?

- 

mami1
újonc
Kérdésem még az is, hogy ezeket a csúcsgépeket is még valóban első használatnál tölteni kell 10 órát? MM-es hölgy ezt mondta, de számomra hihetetlen hiszen már nem az ősi aksik vannak, vagy igen?
 - 

mami1
újonc
Sziasztok, olvasom az oldalt és teljesen kikészültem, nagymama korú vagyok de haladok a korral és a kór-al is..sajnos. Segítség kellene, vettem tegnap egy Navon raptor8-at ami nem lett jó, aksi hibás. Az MM -ben nem volt ilyen már ezért kicseréltem egy Asus Memo Pad HD7-re +10eft. Kérlek érthetően mint egy 7 éves gyereknek írjátok meg lehet-e már pendriv-ot és mobilsticket csatlakoztatni ehhez, a másikhoz lehetett, ha nem, mit kell tennem ahhoz, hogy azok az anyagok amik ezeken vannak rátehetőek legyenek. Mit kell ehhez beszereznem, vennem, hozzáértővel kialakíttatnom Kérdésem még az is, hogy pptx készítésre, vetítésre alkalmasak-e ezek a gépek, oktató vagyok és utazás közben dolgozhatnék is. Ha mindez nem megoldható, mire cseréljem vissza, bár kicsit hülyének néznek majd, vagy mindezek ellenére, hogy nincs otg /itt olvastam/jó vétel volt? Köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - World of Tanks - MMO
 - Fejhallgatós találkozó
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - iPhone topik
 - Milyen processzort vegyek?
 - Allegro vélemények - tapasztalatok
 - Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
 - Pajac: Hámozott narancs
 - További aktív témák...

- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
 - szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
 - iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
 - Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
 - "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok

- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
 - 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
 - BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
 - Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
 - Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kellemes, Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek aki segített és nem sajnálta az idejét a problémáimra. 
 A gépet elrejtem mivel a kincsem jön haza ma, és csak karácsonykor kerül elő, megkapja ajándéknak.

. Ezt honnan lehet elfogadható áron beszerezni? Illetve fóliát. köszi