- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Meggyi001: Kuponok....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nara19
aktív tag
Office programnak a Kingsoft Office-t ajánlom, nekem az tűnik eddig a leghasználhatóbbnak (az ikonom alatti logout feliratra kattintva többet írtam róla). A prezentáció "átjátszása projektorra project" legegyszerűbb módja (lenne) a hdmi csatlakozó + kábel, ami a memopadon nincs.
Wifi-n keresztül az erre felkészített tv-re (és egyéb képernyőkre) lehet átadni a tab képernyő tartalmát. Ha a tv nincs felkészítve erre, akkor kell egy miracast dongle, ezt a tv hdmi csatlakozójába kell dugni. Ezeknek a kütyüknek az ára (és tudásuk) nagy eltérést mutatnak, de lehet már kb. 15 USD-ért is kapni. Előnyük, hogy nem igényelnek plusz wifi router-t, direktben beszélget a két eszköz (wifi direct) egymással.
A másik megoldás lehet a chromecast (dongle), ehhez kell egy ilyen stick, router stb., ezt még próbálgatom, de nem igazán a prenzentációra találták ki.
Összefoglalás: legegyszerűbben úgy tudsz tab-ról előadást tartani (és ha a lánykád kapja a memopadot), hogy beszerzel egy hdmi csatlakozós tabot. (egy full hd-s miracast dongle ára majdnem annyi, mint egy olcsóbb kínai tab).
Ez természetesen csak egy ötlet.
Ui: Üdvözlet az 5x környéjéről.
-
Quqesz
nagyúr
Szia
Én is azt ajánlom vegyél egy microsd kártyát,ès a gépeden rakj fel rá mindent és mehet a tabba.Office progiból a Quickoffice progit ajánlom,ami a google progija és mindent tud ingyen(nem csak olvasni,írni is tudsz vele),playen megtalálod.Qwertly
Töröld,majd rakd fel újra,úgy jó lesz a mindigtv app.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest