- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mami1
újonc
Sziasztok, olvasom az oldalt és teljesen kikészültem, nagymama korú vagyok de haladok a korral és a kór-al is..sajnos. Segítség kellene, vettem tegnap egy Navon raptor8-at ami nem lett jó, aksi hibás. Az MM -ben nem volt ilyen már ezért kicseréltem egy Asus Memo Pad HD7-re +10eft. Kérlek érthetően mint egy 7 éves gyereknek írjátok meg lehet-e már pendriv-ot és mobilsticket csatlakoztatni ehhez, a másikhoz lehetett, ha nem, mit kell tennem ahhoz, hogy azok az anyagok amik ezeken vannak rátehetőek legyenek. Mit kell ehhez beszereznem, vennem, hozzáértővel kialakíttatnom Kérdésem még az is, hogy pptx készítésre, vetítésre alkalmasak-e ezek a gépek, oktató vagyok és utazás közben dolgozhatnék is. Ha mindez nem megoldható, mire cseréljem vissza, bár kicsit hülyének néznek majd, vagy mindezek ellenére, hogy nincs otg /itt olvastam/jó vétel volt? Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest