- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- tordaitibi: Chatcontrol
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
mami1
újonc
Sziasztok, olvasom az oldalt és teljesen kikészültem, nagymama korú vagyok de haladok a korral és a kór-al is..sajnos. Segítség kellene, vettem tegnap egy Navon raptor8-at ami nem lett jó, aksi hibás. Az MM -ben nem volt ilyen már ezért kicseréltem egy Asus Memo Pad HD7-re +10eft. Kérlek érthetően mint egy 7 éves gyereknek írjátok meg lehet-e már pendriv-ot és mobilsticket csatlakoztatni ehhez, a másikhoz lehetett, ha nem, mit kell tennem ahhoz, hogy azok az anyagok amik ezeken vannak rátehetőek legyenek. Mit kell ehhez beszereznem, vennem, hozzáértővel kialakíttatnom Kérdésem még az is, hogy pptx készítésre, vetítésre alkalmasak-e ezek a gépek, oktató vagyok és utazás közben dolgozhatnék is. Ha mindez nem megoldható, mire cseréljem vissza, bár kicsit hülyének néznek majd, vagy mindezek ellenére, hogy nincs otg /itt olvastam/jó vétel volt? Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest