Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
mami1
újonc
válasz
emerzee
üzenetére
Nagyon köszi és még értem is amit írtál.
Laptopom van egy Dell, projektor meg minden, csak baromi nehéz, ezért gondoltam erre a megoldásra. Na nem baj, e-könyveket olvasni, és még sok mindenre azért jó lesz, nem viszem vissza mert tényleg sokat tud már tesztelgetem. Az viszont lehet, hogy megkapja karácsonyra az egyetemista lányom neki egy régebbi van, cserélünk. Mi a javaslatod milyen tokot vegyek, itt azt olvastam az a jó amelyik "alakítható, hajtogatható, buborékos, mágneses,kijelző lekapcsolós "na most melyik?
. Ezt honnan lehet elfogadható áron beszerezni? Illetve fóliát. köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Star Wars Outlaws teszt
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Laptopom van egy Dell, projektor meg minden, csak baromi nehéz, ezért gondoltam erre a megoldásra. Na nem baj, e-könyveket olvasni, és még sok mindenre azért jó lesz, nem viszem vissza mert tényleg sokat tud már tesztelgetem. Az viszont lehet, hogy megkapja karácsonyra az egyetemista lányom neki egy régebbi van, cserélünk. Mi a javaslatod milyen tokot vegyek, itt azt olvastam az a jó amelyik "alakítható, hajtogatható, buborékos, mágneses,kijelző lekapcsolós "na most melyik?
. Ezt honnan lehet elfogadható áron beszerezni? Illetve fóliát. köszi