- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Új hozzászólás Aktív témák
-
mami1
újonc
válasz
emerzee #1922 üzenetére
Nagyon köszi és még értem is amit írtál.
Laptopom van egy Dell, projektor meg minden, csak baromi nehéz, ezért gondoltam erre a megoldásra. Na nem baj, e-könyveket olvasni, és még sok mindenre azért jó lesz, nem viszem vissza mert tényleg sokat tud már tesztelgetem. Az viszont lehet, hogy megkapja karácsonyra az egyetemista lányom neki egy régebbi van, cserélünk. Mi a javaslatod milyen tokot vegyek, itt azt olvastam az a jó amelyik "alakítható, hajtogatható, buborékos, mágneses,kijelző lekapcsolós "na most melyik?
. Ezt honnan lehet elfogadható áron beszerezni? Illetve fóliát. köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- Apple iPad Air 11 M3 2025 + Gyári fehér Mag tok + fólia + gyári töltő
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest