Hirdetés
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mrbego
aktív tag
válasz
csucsotke #4192 üzenetére
Hello,
én másképp tudom. Konkrétan megesett velem, hogy az előző (kínai) tabletemet egy hipermarketben vettem (ahol a legkisebb is számít) és a harmadik garanciális javítás sokáig tartott és mondta az egyik rendes vevőszolgálatos nő (mert korábban a többi sosem említette), hogy ha meghaladja a 30 napot a javítás, akkor elállhatok a javíttatástól és kerhetem vissza a pénzt. Éltem is vele, így tudtam kikerülni abból az ördögi körből, hogy pár hónapig használtam majd lett valami baja, majd cserélték, megint pár hónapig használ, megint lett baja, és ujra és újra...
Így lett ebből a visszakapott pénzből ez a mostani MeMo Pad.
Azt nem tudom, hogy ez a fogyasztóvédelmi törvény miatt lehetett vagy a Te...co politikája miatt. -
mrbego
aktív tag
válasz
(HUN)TER #3657 üzenetére
Szia,
ez a melegedés az enyémnél is jelentkezik (lehet, hogy ott a chipset?), de nem vészes. Hosszabb játék után szokott lenni.
Viszont nekem semmilyen felesleges vagy hiányzó pixel nincs sehol, lehet pixelhiba van nálad.
Nálam a RealRacing3 a legizzasztóbb grafikáju, eredeti grafikával szép csak kicsit néha megdöccen, ezért a segédprogramjával lejjebb veszem és úgy szépen megy és nem is olyan csúnya. -
mrbego
aktív tag
válasz
Monochrome #3442 üzenetére
Használható, de valami offline térképpel rendelkező navigációs alkalmazással, pl. OsmAnd. Playről letölthető + le kell tölteni vele a megfelelő térképet.
De vannak "rendes" navigációs szoftverek is pénzért.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest