Hirdetés
- Rayyy: "Derekas" irodaszékek
- Gyűjteni, vagy nem gyűjteni... Az itt a kérdés.
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
P1eTr0
aktív tag
válasz
Smith890
üzenetére
Szerintem is nyugodtan küldd vissza. Bár a netes felületen azt kérik, röviden, lényegretörően határozd meg a hibát, én most is kisebb regényt írtam. A múltkor nem volt elég alapos, így levélben is megkerestek, de ott tisztáztuk, mi a helyzet. Mindenképp csináld végig, még ha macerás is.
Amúgy nekem - szerencsére - pozitívan végződött a garanciális javítás. 2 napot volt a szervízben, tegnap már kézhez is kaptam a készüléket. A leírás alapján alaplapot cseréltek, ami eléggé valószínű (sajnos a cuccaim eltűntek, de ezzel számoltam, amikor leadtam a tabot).
Majd a történet többi részére is kíváncsi vagyok (de szerintem mások is).
Sok sikert!
-
Levente75
aktív tag
válasz
Smith890
üzenetére
Figy! Simán meg kell fenyegetni őket.
Ez nem módi, amit leírtál, hogy fél perc alatt javítanak.
Írd le nekik konkrétan meddig legyen töltőn, mennyi idő után jelentkezik a hiba.
Viszont lenne még egy ötletem, hogy ha van otthon kamerád, akkor csinálni róla egy felvételt 1-2 órásat és a videon smegmutatni előidézni a hibákat. Azt meg fel lehet tölteni Tyutyubra. -
umfrider
senior tag
-
P1eTr0
aktív tag
válasz
Smith890
üzenetére
Nekem utóbb olyan hibával volt szervízbe, hogy a gép nem kapcsolt be. Töltőn sem, anélkül sem. Nekem ezt kb. 3 nap alatt megoldották (mivel be tudtam utána kapcsolni, így a szervízelés sikeres volt).
A mostani hiba (ami már akkor is létezett, csak elfelejtettem megírni nekik), hogy a memóriakártyát random módon leválasztódik és ha nincs szerencsém, csak úgy lehet újracsatlakoztatni, ha restartolom a tabot. Hétfőn jutott el a Cordonhoz, tegnap már jelezték, hogy kész.
Kíváncsi leszek, mi lesz a papírra írra. Az itteni tapasztalatok alapján alaplap csere, ami ebbe az időintervallumba bele is férne (nem tudom ezt ott helyben meg tudják-e oldalni). Remélem nem lesz gond, mert lassan lejár a garanciaidő.
Egyébként én simán visszaküldeném nekik az eredeti hibák leírásával, akár az akksi lemerített állapotában.
-
Imike_80
aktív tag
válasz
Smith890
üzenetére
+1
Sajna nekem sem vált be. Álmomban sem mertem volna gondolni, hogy ilyen kicsi lesz köré ez a tok. Általában beletolom, de nem cipzározom be én sem. Attól jobban féltem még. A céges Wayteq x-tab 70 qci-t hordozom benne, az szinte lötyög benne. Meg hát nem is féltem annyira, de hát az fér bele.
Egy szilikon hátlapot azért szeretnék hozzá, mint a Nexus 7-re ami van, de MeMo Pad-ra még nem láttam eBay-en. -
N!Tr0v!CS^^
csendes tag
válasz
Smith890
üzenetére
Mikor én vettem, még se angol, se magyar MANUAL nem volt az asus hivatalos oldalán, a készülékhez járó kézikönyvben meg hülyén van lefordítva, ELSŐ töltésre 8 órát kell szánni ( amit én kihagytam -.- , másodjára töltöttem 8 órát, miután egy angol fórumon olvasgattam asus aksikkal kapcsolatban )
Li-Ion aksiknak az a jó ha többször töltöd nem mély töltéssel.
Az ottani fórumon azt írták, ha 50%-ot eléri az akku töltöttség, akkor töltsd 100%-ig és ha elérte szedd le,
ha lemeríted 20% köré akkor újra 8órás töltési idő kell neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Pánik a memóriapiacon
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Rayyy: "Derekas" irodaszékek
- Gyűjteni, vagy nem gyűjteni... Az itt a kérdés.
- alza vélemények - tapasztalatok
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- iPad 9th cellular 64 GB space gray, akku 85% - "láthatatlan" karc a kijelzőn
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray szürke ajándék fólia
- "ÚJ ÁLLAPOT" iPad Pro 12.9 + Smart Folio tok
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest