- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
Új hozzászólás Aktív témák
-
sutilowits
csendes tag
Helló!
Nekem ME173X MTK8125 chipes 8Gb os MeMom van gyárilag nem támogatja az OTG-t de meglehet viccelni a masinát csak annyi hogy kell egy Y kábel -Otg kábel a gyári háló töltő +2 progi csak annyi a gond hogy amíg az Y kábellel van kötve a masina addig nem tölt hisz a wincsi elviszi az áramot
! Nekem akadás mentesen müxik!
Akit érdekel annak elküldöm részletesen priviben!!
-
SztiviVander
addikt
alapból nem. mondhatnám úgy is hogy kib.szásból nem, mivel 2db xml fájlt kell szerkeszteni és máris megy. külső áramforrással természetesen. ja meg auto nem mountolja, de pl total commander usb pluginjával máris használható. valamikor egyszer megírtam már itt hogy melyik fájlokat kell szerkeszteni (root kelleni fog hozzá, kérédést megelőzve az is le van írva mivel kell pofonegyszerűen root-olni), de hadd ne én keresgéljem meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Milyen processzort vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest