Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
jansi
csendes tag
-
khalox
őstag
válasz
Leon833
üzenetére
De van. De ahhoz rootolnod kell és az alább írt beállításokat tartalmazó fájlokat átszerkeszteni.
Enélkül nem fog menni, mert ahogy én is írtam és SztiviVander mondanivalójának is a lényege. hogy alapból ezt a lehetőséget a kedves fejlesztők elhagyták csak ők tudják, hogy miért.Keress vissza - a root valóban csak egy kattintás - a konkrét fájlokra, mert ebben sajnos nem tudok segíteni (a családban ME176C van).
-
emerzee
aktív tag
válasz
Leon833
üzenetére
Kifejezetten hozzá, nincs, de vannak programok, amik támogatnak különböző kontrollereket bluetooth-on. Szerintem a barátod segít benne, hogy melyik programok ezek, és mit támogatnak... Valamelyik emu támogatja a wii mote-ot, arra emléxem. Valamelyik komolyabb játéknál olvastam, hogy a ps3 kontrollerét támogatja.
-
P1eTr0
aktív tag
válasz
Leon833
üzenetére
Vélemény: Nekem kb. 1 hete van meg. A tok tökéletesen illeszkedik a géphez. A tablet vastagsága csak minimálisat változik. A "fedlapot" teljesen hátra lehet hajtani, így állva lehet a gépet használni. Az Asus oldalán bemutatott "hajtogatós" módon lehet a Memopad-ot írásra vagy filmnézésre használni. Ami még tetszik benne - és ezt már korábban többen is megírták - kinyitod a tokot, bekapcsol a Memopad.
Beszerzés: Ez mos)t nehéz kérdés. Én több offline boltban kerestem, de sajnos feketét - akkor - nem találtam. Végül taknyí fórumtárs segített a beszerzésében (az Asus shop-on keresztül).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kuponkunyeráló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- iPad 7 32GB Wifi Megkímélt/1 hónap gar./Akku 83%/p4562
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- "ÚJ ÁLLAPOT" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő