- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leon833
tag
Sziasztok. Szeretném kérni a segítségeteket. Ma este ügyes voltam és sikeresen ratenyereltem a tabletra a kijelző lcd része benyomodott és a képernyő fele nem látszik. Maga az érintő panel nem sérült.Ahogy olvasom nem olcsó a cseréje de érdeklődnék hogy volt e már valakinek hasonló és mit tudok tenni?Gondolom a garancia erre nem érvényes? Előre is köszi
-
Leon833
tag
válasz
sutilowits #4284 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséget. Tökéletesen működik
-
Leon833
tag
Szóval sehogy nem lehet egy pendriveval összekapcsolni?Volt egy korábbi hozzászólás h.aktív hubbal lehet.
-
Leon833
tag
Sziasztok.Mai nap vettem egy aktív hubot.Sajnos hiába kapcsolom össze a pendriveal és a külső vinyoval nem ismeri fel a tablet.Mit kell tennem h.lássa?Köszi
-
Leon833
tag
Sziasztok.Vettem egy OTG kábelt és egy pendriveot.Sajna ha össze is kapcsolom ki se jelzi h.értékelné a pendriveot.Legyszives segítsetek h.mit kell beállítani h.működjön.Köszi
-
Leon833
tag
Sziasztok,
vettem a tablethez egy OTG kábelt. Sajnos mint kiderült a tablet nem ad le áramot, így a külső vinyót nem ismeri fel. Ha vennék egy aktív HUB-ot ez a probléma kiküszöbölhető lenne? Ha igen, akkor tudnátok ajánlani nekem egy aktív hub-ot?
Köszi
-
Leon833
tag
Sziasztok,
vettem a tablethez egy OTG kábelt. Sajnos mint kiderült a tablet nem ad le áramot, így a küldő vinyót nem ismeri fel. Ha vennék egy aktív HUB-ot ez a probléma kiküszöbölhető lenne? Ha igen, akkor tudnátok ajánlani nekem egy aktív hub-ot?
Köszi
-
Leon833
tag
Sziasztok.Érdeklődnek h.esetleg van vmi controller amit lehet használni a tablethez?
-
Leon833
tag
Sziasztok.
Fekete Transcover tokot keresnék.
Tudnátok véleményt mondani róla és hogy hol tudnék beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest