Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike_80
aktív tag
Nem tökölök, várom a telefont, hogy végre bemehessek levásárolni a pénzösszeget! Addig pedig csak informálódni tudok.
Én egy olyan készüléket szeretnék, amit frissít a gyártó, fejleszti rá az újabb firmware-eket. Nem hanyagolja el úgy a támogatást, mint az előző TAB-omnál - meg úgy általában a kínai gagyik (és itt most erős tisztelet a kivételnek). Ja és fontos a 2 év garancia - ami igencsak leszűkíti a kört!
Csak zárójelben jegyzem meg, hogy az előző TAB-nál olyan sok problémánk volt, hogy iszonyúan összerántotta a közösséget. Május óta már 4.2.2 ROM-ot is fordítottak rá a hozzáértőbb srácok, baromi jó és stabil is lett tőle a készülék, csak sajnos akkor az enyémnek kezdett szarakodni az akksija - ami sosem volt jó, nem sokra rá meg teljesen beszart. Pont, mire végre használható, stabil, korszerű ROM volt rá erős WiFi-vel, mutliuserrel, stb, stb.
Ha így vesszük, sajnos a HD 7 is kicsit le van maradva a régi Nexus 7-hez képest. Azon 4.3 van már a megjelenés óta, HD 7-re meg még csak most szállingózik a 4.2.2 és - ahogy te is írod - akár 4.3 is lesz majd rajta egyszer. Ezért ez is egy dilemma, csak sajnos 2012-es Nexust már nem találni nagyon ( pláne, hogy MM-hez vagyok kötve...) és HD 7-esből is csak Kék színű 07-08-as van a közelemben. Én azt elhiszem, hogy szőrszálhasogatónak tűnhetnek az igényeim, de olyan szinten szívtam meg az előzővel, hogy ezúttal mindenre próbálok előre felkészülni. Bár, szerintem ha valaki kicsit is technikai ember, nem akarja megvenni a 'régit'(4.2.1), ha már van ugyanabból frissebb, újabb, korszerűbb (4.2.2). Nem hinném, hogy ezzel én vagyok így egyedül.
Félreértés ne essék, rettentően tetszik a HD 7-es! Csak azok a kételyeim vannak, amiket leírtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Elektromos autók - motorok
- Xbox Series X|S
- Windows 10
- Egér probléma
- Milyen autót vegyek?
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
- További aktív témák...
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- iPad Pro M2 11" 100% hibátlan 2026.11.22 iStyle jótállás akku99%
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 65W töltő eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest