- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zobrilo
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Van egy Asus Memopad HD 7 tabletem. Ma reggel néztem rajta videót, és egyszercsak megállt.
Újra is indult utána, de csak a betöltő ASUS emblémáig jutott, és ott megállt. Régebben is csinált már ilyet, és abból tanulva (és mival nincs semmi olyan dolog a tabon ami kellene hosszútávon, semmi fontos adat, csak videó nézésre használtam) megpróbáltam nyomni rajta egy factoy resetet. Beis hozta azt a menüt, rámentem h csinálja meg, el is indult, de nagyon lassan csinált bármit is. Jó mondom biztos sokminden van rajta, volt rajta egy rakás alkalmazás, gigás játékok stb. Váratam fél órát, aztán még vártam, és még vártam, de semmi sem történt. Aztán kikapcsoltam gondoltam hogy valami beakadt rajta. Kikapcsoltam de már nem kapcsolt be semeddig utána. Most nem csinál semmit ha megnyomom a bekapcs gombot. Semmi se jön be a képernyőn,
de ha bedugom a gépbe az érzékeli, hogy valamit bedugtam, szóval nem halhatott meg teljesen. Van valaki aki ért ehhez? Meg tudom ezt oldani itthon is?
Régen amikor még androidos telóm volt, akkor sok ilyesmit csináltam, rootolgattam, meg flasheltem, de most nem találtam erre megoldást a neten.
Köszi szépen ha elolvastad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS routerek
- MIUI / HyperOS topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest