- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tmano
csendes tag
Sziasztok!
Én decemberben vettem egy HD 7-et a lányomnak játékra. De annyi eszeveszett felesleges software van rajta, hogy 10 játék nem fér fel rá (persze ezek között van ami több száz mega). Azóta nézek hozzá rootolást, de sehol nem találtam olyat ami működne. Ez nem ME173X, ez K013 - as...ehez pedig infót is alig találok :S
Próbáltam:
one Click root
android root
rootgenius
és még két másik softwaret amelyeket .apk ként a telón kellett futtatni de egyik sem sikerült...(egyébként itt volt olyan hogy az egyik rátelepített egy asus demo alkalmazást az őrületbe kergetett hogy 4 percenként elindult rajta a demo..de le tudtam szedni..)szóval nektek nincs ötletetek?
Ma vettem egy 16gigás sdkártyát amit persze lát, de nem lehet sehogysem rávenni hogy oda telepítse a játékokat egyből, azaz csak kidobtam egy kis pénzt...az sem működik hogy a már rajta levő játékokat átmásolom egy playből letöltött progival mert ...nemtudom..de nem csinálja meg...nem lehet és készötlet?
köszi
üdv,
E.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest