- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tmano
csendes tag
Sziasztok!
Én decemberben vettem egy HD 7-et a lányomnak játékra. De annyi eszeveszett felesleges software van rajta, hogy 10 játék nem fér fel rá (persze ezek között van ami több száz mega). Azóta nézek hozzá rootolást, de sehol nem találtam olyat ami működne. Ez nem ME173X, ez K013 - as...ehez pedig infót is alig találok :S
Próbáltam:
one Click root
android root
rootgenius
és még két másik softwaret amelyeket .apk ként a telón kellett futtatni de egyik sem sikerült...(egyébként itt volt olyan hogy az egyik rátelepített egy asus demo alkalmazást az őrületbe kergetett hogy 4 percenként elindult rajta a demo..de le tudtam szedni..)szóval nektek nincs ötletetek?
Ma vettem egy 16gigás sdkártyát amit persze lát, de nem lehet sehogysem rávenni hogy oda telepítse a játékokat egyből, azaz csak kidobtam egy kis pénzt...az sem működik hogy a már rajta levő játékokat átmásolom egy playből letöltött progival mert ...nemtudom..de nem csinálja meg...nem lehet és készötlet?
köszi
üdv,
E.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest