Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
HTCX715
tag
Szevasztok!
Van egy még garanciális 16gb-os asus memopad hd 7esem. Sajnos ma sikerül másfél méter magasról leejtenem. Egy gerilla neoprém tokban volt, de (nemtudom hogy) leérkezés előtt kiesett belőle és ráadásul pofára esett. Külső sérülés nincs! Viszont kijelző se. Nem látok rajta semmit(mármint, hogy nem tört be a kijelző vagy ilyesmi) hiába nyomkodom. Viszont be van kapcsolva és működik is mivel "pittyog" ha nyomom a hangerő gombot. Szerintetek mit tegyek? Ha visszaküldöm, hogy garanciába cseréljék észreveszik, hogy én voltam? (28000+ áfáért nem csinálom meg akármennyire is szeretem)Előre is köszi!
Robi
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
Üzleti előfizetők hirdetései
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest