Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
HTCX715
tag
Szevasztok!
Van egy még garanciális 16gb-os asus memopad hd 7esem. Sajnos ma sikerül másfél méter magasról leejtenem. Egy gerilla neoprém tokban volt, de (nemtudom hogy) leérkezés előtt kiesett belőle és ráadásul pofára esett. Külső sérülés nincs! Viszont kijelző se. Nem látok rajta semmit(mármint, hogy nem tört be a kijelző vagy ilyesmi) hiába nyomkodom. Viszont be van kapcsolva és működik is mivel "pittyog" ha nyomom a hangerő gombot. Szerintetek mit tegyek? Ha visszaküldöm, hogy garanciába cseréljék észreveszik, hogy én voltam? (28000+ áfáért nem csinálom meg akármennyire is szeretem)Előre is köszi!
Robi
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest