Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
Új hozzászólás Aktív témák
-
taknyí
senior tag
válasz
HTCX715
üzenetére
Nálam is előfordult, hogy érintésre pontatlanul reagált az érintőpanel. 2 hét volt a gariztatás, az Asus honlapjan regisztráltam, és vitték-hozták ingyen. Nem írták le érthetően mit is csináltak, de a panel ugyan az volt, mikor visszahozták. Szerintem szoftveresen megoldották. Azóta ok. Lehet ez gyenge pontja a tabletnek. Volt már másnak is úgy emlékszem...

-
airwawes
tag
válasz
HTCX715
üzenetére
Mostmár nem. Igazából már ez az 5. évem az android terén, és a ROM-olás az ami hiányzott. Anno a ZTE Blademre napi szinten tettem fel új szoftvert (még most is használnom, és 4.4 van rajta). Viszont végre valahára erre is beindult.
Szóval nem.
Az aksiideje egyszerűen lenyűgöző, eddig az összes készülék amit használtam 1 napnál nem bírt többet. Ezzel 2-3 napig kihúzom. A kijelző egyszerűen csodaszép, és gyors is, igaz én már nem gyári szoftvert használok jóideje. Szinte az összes nagy játék laggmentesen fut, ami pedig mégis laggol az nem a készülék hibája, hanem a fejlesztők cseszik rendesen megcsinálni az adott játékot. Én a tablettel teljesen meg vagyok elégedve.
Ami negatívum a tablet terén hogy a burkolat idővel elkezd "recsegni" de ha nem szorongatom erősen akkor nem szóval ennyi.
Remélem tudtam segíteni. -
airwawes
tag
válasz
HTCX715
üzenetére
2: Ez relatív... Kinek mi a gyors. De ilyen 2 óra alatt fel szokott tölteni nekem, de csak a gyárival, más készülékek töltőjével több idő. Nagy aksija van, és sokáig bírja.
3: A subway surfersről nem tudok nyilatkozni, de a Heroes of Order and chaos-al kibír 4 órát, pedig az még netes is.
4: Legfrissebb android rá a 4.2.2 és OTG támogatás csakis rootolt készülékeken érhető el, speciális OTG kábellel.
6: Az AKG fejhallgatómmal bőven elboldogul, szóval igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Escape from Tarkov
- Lexus, Toyota topik
- Bitcoin topic
- AliExpress tapasztalatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Call of Duty: Black Ops 7
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de az lcd törés tuti látványos lenne.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval nem.