Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Idővándor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rb26dett
aktív tag
Sziasztok! Vettem a ketyeréhez egy tokot (nem gyárit sajna) és ez természetesen nem működik transcover-ként. Van rá valami megoldás hogy ez is úgy működjön? teszem azt valahova mágnest tenni bele vagy mittomén ilyesmire gondoltam, próbáltam hűtőmágnest rátenni de azzal meg se moccan, bár azt se tudom melyik részén kéne erőltetni ezt a dolgot... szóval ha valaki ezzel tudna valami infót adni azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Gyúrósok ide!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest