Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomcsipesz
csendes tag
Sziasztok!
Írtam korábban, hogy beadtam 12-én a Cordon Electonics Kft-hez a memopadomat garis szervízbe, mert nem működött rendesen a jackdugó (csak a baloldali fülhallgatón jött ki hang, a jobb oldalin nem). Ma érdeklődtem náluk (kitartónak kell lenni, többször csörgetni őket
), kiderült, hogy az alaplapot kell kicserélni, mert másképp nem tudják megoldani.
Úgyhogy arról tájékoztattak, hogy jövő héten kapják meg az új alaplapot (remélem), és amint megvan, szólnak. Már nagyon várom
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Energiaital topic
- Gitáros topic
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Horgász topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest