Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sidi: Régi Gépterem: 386DX
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
youngboy
senior tag
válasz
canniball #2686 üzenetére
Ha a memóriára gondolsz, akkor van olyan app, ami kevesebbet eszék. Ha az akkura, akkor én olyat még nem tapasztaltam. Még soha nem jelent meg az akku használati listában. De amint mondtam, rengeteg van a Play-n. Talán túl sok is.
...az Opera Mobile-ban be lehet állítani, hogy a flash cuccokat csak akkor nyomassa ha direkt ráböksz, ...
Van.
Nálam itt: Beállítások - Haladó - Flash és plug-inek engedélyezése - Igény szerint.
Azért írom, hogy nálam, mert a tab nem nálam van, hanem családtagé. Én csak szükségből követem a fórumot.
Nálam csak egy Desire S van ICS-vel.Böngésző
A Chrome-t én sem nagyon szeretem, mert akadozik és zabálja a memóriát. Mondjuk azt PC-n is, de ott még elmegy. Azért szeretném, hogy jobb legyen, mert mindenemet leszinkronizálja. De lehet, kénytelen leszek keresni valami mást, mert kezdtetek óta fent van, de még mindig nem sikerült rajta javítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Linux kezdőknek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Honda topik
- Jövedelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő