Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
DrMárk79 #1838 üzenetére
Szia!
Én tuti nem venném meg, az alábbiak miatt:
Én annyit látok, hogy tudsz bele sim-et tenni, amire pont nincs szükséged. Van benne +1GB ram, amit gondolom el is fogyaszt, mert azt erősen kétlem, hogy legalább annyira jól lenne szoftveresen optimalizálva, mint az Asus. Van benne egy 13Mp kamera, amin egyszerűen felnyerítettem, mert gondolom egy szoftveresen upmix-elt felkonvertálom a 2-3Mp képet megoldásról lehet szó, főleg ennyi pénzért. Továbbá fel tud mutatni, egy talán jó minőségű fém házat.
- ez a gyártó, hol volt mondjuk 20 éve? az Asus sem szent, de bennük azért jobban bízok.
- 1 év gari? a kettő azért jobban tetszik
- sajnos nem látok microsd bővítési lehetőséget
- +10K bolti ár se jön be (nem érdekel a gsm modulja)
- a support pedig gondolom perfektÉn egyszerűen félek az ilyen semmiből jött tucat kínai dolgoktól / gyártóktól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G 128GB Mystic Silver
- Szinte Új - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 5G 256GB + kiegészítők
- Új iPad Mini 6 Gen. 256GB Wi-fi Starlight 3év garancia!
- iPad Air 13 M2 256GB Wi-fi Gray 3év garancia!
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB + Baseus HDMI 2.1 USB-C Hub
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest