- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
válasz
Mr.Skynet #1752 üzenetére
Hali!
Nekem ma jött meg a tab, screen-ről rendeltem. 45e volt, mint tudjuk, gyári Asus 2 év garit kaptam hozzá, kopp kopp remélem erre nem lesz szükség!
Más Nem kötekedbi szerernék, de egyáltalán nem vagyok elájulva a hátsó kamerától! Ami az elsőt illeti, az még elmegy, de a fő az szerintem sz@r. Félreértés ne essék, ennyi pénzért azt kaptam, amit vártam, meg vagyok elégedve, nem is vennék mást, de ha már beltesznek egy lencsét, akkor ez az asusra nézve lehetett volna egy kicsit menőbb. ( szerintem )
KérdésAsus Stido szinkronizálta a google+ os képeimet, amik a telefonomról kerültek a rendszerbe. Ennek már önmagában nem örülök, de a már meglevöket hogyan tudom eltüntetni? Természetesen az automat szinkront azt megtaláltam és kilőttem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest