- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolto
őstag
Két napja én is vettem egy ilyet a MM-ben, fehérben.
4.2.1 van rajta, nem is ír frissítést.
Nagyon elégedett vagyok vele, jó a kijelzője, gyors és kulturált az egész cucc.
Kicsit műanyagos, főleg ez a fehér változat (a kéknek fémes hatású a hátlapja, az talán kevésbé gyűjti az ujjlenyomatot, de a leendő megajándékozott fehéret szeretett volna).
A keret körben lehetne keskenyebb.
Úgy észlelem, hogy nincs benne rezgőmotor, legalábbis a billentyűzetlenyomásokra nem reagál, hiába állítom be az AnySoft Keyboardban.
A hangszórója egy mobilhoz képest elképesztően szépen, tisztán és telten szól.
Baromi gyorsan lehet vele böngészni, az egész vas olajozottan, simán működik. Néha röccen azért, de összességében úgy érzem, megérte az árát.
Még pár napig én használom, ha van kérdés, ne kíméljetek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest