Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [K2]: AnyDesk átverés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinkaa
csendes tag
nekem van, fektetve a kijelző közepén egy hüvelyknyi csíkban, illetve onnantól balra alulról szintén egy hüvelyknyi magasban pixelhibás volt, beregeltem a terméket az oldalon, pár lépés és e-mail váltás után, jött a dhl-es arc házhoz és 6 nap múlva hozta patentul, azóta hibátlan, javítás itthon nincs, a magyarországi termékek legjavát csehországi szervizükben javítják, így járt az enyém is.
mivel az én memopadomon semmi külsérelmi nyom nem volt, megcsinálták gari keretein belül és ingyen hozták vitték. én maximálisan meg vagyok velük elégedve, de nyilván ez az online hibabejelentő oldaluk nélkül igen nehézkesen ment volna, mert a telefonügyfélszolgálat elég szépen lerázott. de ezen kívül 10/10 a garis szervíz szolgáltatásha kell, az itthon számuk: +36-1-505-45-61
illetve: http://vip.asus.com/VIP2/Services/QuestionForm/TechQuery
(lehet hogy előtte, be kell regelni és/vagy a termékedet szintén beregelni)
Új hozzászólás Aktív témák
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- Ipad Mini (1.gen) 32GB Wifi+Cellular , üzletből, Garanciával
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest