Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
válasz
geckowize
üzenetére
Android 4.3-ról tapasztalatok:
A bal alsó sarokban lévő gombbal előhívható "lebegő widget"-ek közül eltűnt sajnos a böngésző...
kérdem én, erre mi szükség volt? Néha jól jött, hogy tanultam előadásdiákból, és rákerestem pár dologra kis ablakban...Kamera felülete teljesen át lett szabva, kár hogy alig használom
De elég jó, hogy a hangerőgombot is lehet használni exponálásra. Kicsit értelmesebb, mint a 10 colos kijelzőt tapizni, ami közben ugye azért jelentősen kileng a kezdőpozícióból a gép...Összességében fürgébb sokkal, érezhetően gyorsabb minden.
Mást nagyon nem vettem észre még.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GTA V
- Építő/felújító topik
- Diablo 3
- Call of Duty: Black Ops 7
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8G I 8GB I 256SSD I NVIDIA I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
kérdem én, erre mi szükség volt? Néha jól jött, hogy tanultam előadásdiákból, és rákerestem pár dologra kis ablakban...
De elég jó, hogy a hangerőgombot is lehet használni exponálásra. Kicsit értelmesebb, mint a 10 colos kijelzőt tapizni, ami közben ugye azért jelentősen kileng a kezdőpozícióból a gép...