- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
Új hozzászólás Aktív témák
-
Érdekes. Számos Radeon kártyám volt az évek során, driver-rel soha nem volt problémám - talán mert körültekintően, CCleaner-rel, Display Driver Uninstaller-rel takarítom a gépet, és soha nem telepítek BETA driver-t, ész nélkül.
Egy barátomnak vettünk most Gigabyte R9 380 Gaming 4GB kártyát, Catalyst-tel (nem Crimson-nal!) tökéletesen üzemel.
A mostani GTX750Ti-vel (meg az előző kettővel) sem volt soha gondom, meg a régebbi GF-ommal sem.Akkor ez most hogy is van?
Egyszerűen nem értem, mi ez a nagy hype folyamatosan a hibás driver-ekkel???
Valaki magyarázza már el, mert qrvra idegesít, amikor mindenki ezzel jön, de én még életemben nem találkoztam a jelenséggel, pedig volt már jónéhány kártyám!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Miben rejlik a GTX960 ereje, népszerűsége? Hardver bemutató otthoni tesztkörnyezetben.
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest