Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergő_
őstag
Letöltöd vagy lemásolod egy TDK lemezre, ugye láthatod ezt fent is és egy másik cikkben is volt már. És a többi variáció amit már leírtam.(letölteni, és megint csak kiírni, de valamikor nincs módod letölteni, vagy elszúrod a letöltést) A lényeg, hogy jogosult legyél a használatra.
Elolvastam mégegyszer a szerződést
Szóval a kiküldött szerződés is arról rendelkezik, hogy jogosult vagy használni és nem tér ki a lemezekre, hiszen azt sok esetben ki sem küldik, érted?
Viszont azokat csak a szerződés meglétével használhatod. Ha megvan, jogosult vagy a szerződésben leírt verziók legfrissebb változatához 1-1 példányban.Szerintem a szerzői jogsértés, csak akkor lépne fel ebben az esetben ha jogosulatlanul kezdenéd meg a használatot, vagy megszűnne a jogviszonyod és tovább folytatnád használatot stb. és a szerződésben leírt esetek...
Ez egy olyan dolog amiért az adófizetők pénzéből kifizettek jópár milliárdot előre. Ezért illene kihasználni ezt a lehetőséget mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 256GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi