- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
én se vagyok pro, sőt
az látszik h értesz hozzá, csak az alapjait hagytad ki, én automatizálásig még nem jutottam, egyelőre elég amit a programozható szalag drivere tud ( : mindenesetre ez érdekes, ha egyszer odajutok majd foglalkozom vele
több összetevős a hideg-nem jó fogalma, egyrészt adott fényerőhöz adott színhőmérséklet passzol, hideghez nagy fényerő a jó, meleghez kevesebb, másrészt valószínűleg biológia mért reagál jól a meleg fényre a szemünk/rendszerünk, és mért rosszabbul a hidegre
van itt fórumon led világítás topik, ott is többektől elhangzott, azt tapasztalják kesebb fényerejű meleg fehérnél is többet látnak mint nagyobb fényerejű hidegnél, én is tapasztaltam, van egy 6000k-s reflektorom, és többet látok a kisebb fényerejű wolfram szálas izzóval - na meg amellett nem fárad el a szemem - , valószínűleg sokkal könnyebben dolgozzuk fel a meleg fényből jövő információt, de mélyebbre ebbe nem ástam
az lenne a cél, h a természeteshez minél közelebbi fényt tudjunk produkálni, bármit is csinálsz, ahhoz van szokva a szemed, ha bármilyen munka, akkor már dolgozik a szem, nem kell hozzá professzionális munka, egy főzés is simán ilyen, gyanítom nem sűrűn főzöl, az alapanyagon sok múlik, néha minden, ha nem látod mivel dolgozol akkor a végeredmény is kétes
rengeteg helyen lehet olvasni ezekről, ezt pl most találtam pár kattintással
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Thin GF63 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Honor 400 Pro 5G Lunar Gray Prémium kijelző, AI-fotózás 12/512 GB-2028. 05. 21-ig
- Predator Helios 300 17.3" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe+1TB HDD magyar vbill gar
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest