- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- bambano: Bambanő háza tája
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
én se vagyok pro, sőt
az látszik h értesz hozzá, csak az alapjait hagytad ki, én automatizálásig még nem jutottam, egyelőre elég amit a programozható szalag drivere tud ( : mindenesetre ez érdekes, ha egyszer odajutok majd foglalkozom vele
több összetevős a hideg-nem jó fogalma, egyrészt adott fényerőhöz adott színhőmérséklet passzol, hideghez nagy fényerő a jó, meleghez kevesebb, másrészt valószínűleg biológia mért reagál jól a meleg fényre a szemünk/rendszerünk, és mért rosszabbul a hidegre
van itt fórumon led világítás topik, ott is többektől elhangzott, azt tapasztalják kesebb fényerejű meleg fehérnél is többet látnak mint nagyobb fényerejű hidegnél, én is tapasztaltam, van egy 6000k-s reflektorom, és többet látok a kisebb fényerejű wolfram szálas izzóval - na meg amellett nem fárad el a szemem - , valószínűleg sokkal könnyebben dolgozzuk fel a meleg fényből jövő információt, de mélyebbre ebbe nem ástam
az lenne a cél, h a természeteshez minél közelebbi fényt tudjunk produkálni, bármit is csinálsz, ahhoz van szokva a szemed, ha bármilyen munka, akkor már dolgozik a szem, nem kell hozzá professzionális munka, egy főzés is simán ilyen, gyanítom nem sűrűn főzöl, az alapanyagon sok múlik, néha minden, ha nem látod mivel dolgozol akkor a végeredmény is kétes
rengeteg helyen lehet olvasni ezekről, ezt pl most találtam pár kattintással
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Tőzsde és gazdaság
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest