- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danex
addikt
Hát nem a sebességet akartam, hanem a pedál fordulatszámát és ha az eléri a megadott értéket akkor a szervo húzzon a bovdenen azaz váltson.
De több dolog miatt is inkább elvetettem ezt a tervem( ugye van, hogy nem mindig tekerünk... és ha picit pihentetem a lábam lejtőn vagy ilyesmi, akkor ugye elkezdene visszaváltani az alacsony (0rmp) miatt... ezt végülis meg lehetne oldani hogy ha 10alá esik az RPM akkor ne váltson, de a másik talán, maga a kerékpárom, hogy nem mindig tökéletes a váltás és azt a gép nehezen érzékelné. Ha meg lemerül az elem akkor meg nézhetnék az egysebességemben
)
(de a monitor háttér megvilágítása viszont már régóta tetszik), szóval később azzal fogom foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest