- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
GumisPeter
senior tag
Éppen a tesztben szereplő lap landolt nálam, végállomása egy Cooler Master H100 bódé lesz, egy szintén Rog Strix 1660ti OC társaságában...remélem pár hét mulva tudok nyilatkozni róla, bár gyanitom addigra többet tudsz majd erről, mint én.
De a modding már csak ilyen, hosszabb művelet lesz.....
Mindenesetre örülök, hogy ezt a lapot választottam, nagyon jókat olvasok róla, illetve az elődje a Z370i egy barátom szerint az eddigi legjobb lapja volt, pedig volt nála néhány már... -
szaszabee
aktív tag
Jó kis teszt köszönjük
-
-
marcarc
senior tag
hááát, új ryzenekkel meg a lapok kurva drágák+a memória hiába van jó áron a proci maga. A másik nagyon fura dolog, hogy az i7 7700K 120+ míg i7 8700K 110e. Ha 1151 V1 ről akarsz fejleszteni akkor az intellel még mindig csak lapot és procit kell cserélni, memória marad, hűtés marad és jobb esetben táp is marad. Ha platformot váltasz akkor lap, proci, memória, hűtés.
Ilyen árak mellett meg már egy i9 9900K sem annyira elérhetetlen az meg végképp elég overkill.
-
-
-
XuChi
addikt
Ki vesz manapság intelt ?? Ha most vennék gépet, az intelt úgy elkerülném mint a bolhás kutyát.
Szopok is a premium lappal, senkinek nem kell...
-
törölt tag
válasz
Synthwave #21 üzenetére
Ilyen felszerelt ITX lapot, 64 oldalas bios-al nem adnak oda egy belépő ATX lap árában, ez biztos.
De úgy hogy a halandónak nincs szüksége igazán ezekra az "extra szolgáltatásra", szóval 98%-ban ki lesz kapcsolva, le lesznek tíltva két hét intenzív örömködés után, úgy már valóban sok pénznek látszik a 70K-s vételár.Rog név.. Ja.
Nekem voltak asus prémium lapjaim, én naívan azt hitem, hogy a sok extra mellé oda is figyelnek mindenre ennyi pénzért. De azt őszintén elmondhatom, hogy semmivel nem szoptam előtte-utánna annyit összesen, mint ezekkel a prémium lapokkal. -
15-ért Z390-es ROG mITX?
Ja, azt az én gyomrom is bírná (kié nem?); vennék is egyből vagy ötöt.
Viccet félretéve: abszolút irreális az összeg, amit mondtál. Asztali fronton (HEDT és szerver platformokat nem számítva) Intel oldalon a Z390 most a csúcs chipset. Ehhez jön még a jó VRM és VRM hűtés, integrált I/O pajzs, duplamagas DIMM-ek támogatása, kutyafüle, macskafarka, a tetejébe meg a ROG név. Ha ez utóbbi nem lenne, akkor is legalább 50-60 között mozogna ez a lap.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Nem kell lemondanunk a high-end rendszerről még Mini-ITX platformon sem.
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Milyen NAS-t vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest