- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
Redplee #8452 üzenetére
ez így van nyáron ott telefon erre nem.. esetleg ha légkondit szélvédőre irányítod akkor kap annyi hűvöset. de alapból hideg a rácsra van irányítva, a szélvédő előtt jó kis üvegházhatás alakul ki... i7 is ki tud lépni ha túlmelegszik a napon. Nyilván az a waze hülyesége hogy eléggé bepörgeti a procit - és mivel az azért az egy cseppet erősebb mint az i7-é (illetve az összes mag tud egyszerre dolgozni) a hőleadása is nagyobb. szívás. De, nem kell hogy laggoljon meg kilépjen, attól még lehet olyan meleg a telefon amit ha rendszeresen kap az nagyon nem tesz jót az aksinak (meg úgy általában nem ilyen hőre lett tervezve a telefon).
-
Titi76
aktív tag
válasz
Redplee #8440 üzenetére
Igen. Sajnos ez ilyen. Nem tudom hogy az X vagy a jelenlegi Waze verzió miatt. 2 hete én is így használtam szintén Horvátországban. Oda fele csak néha laggolt és melegedett. Visszafelé már érdekesebb volt. Megálltam ég helyen hogy készítsek pár képet. Iszonyat mennyire belassult illetve kiírta hogy tulmelegedett, a vakuja nem használható amíg vissza nem hűl. Levettem az ablakból a telefon tartót és át raktam a szellőzőrácsra. Hip-hop minden rendben lett. Azóta így használom. i7- nél nem volt ilyen melegedés soha, de nem mondom hogy az X hibája. A Waze is frissített párat azóta.
Új hozzászólás Aktív témák
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingatlanos topic!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nintendo Switch 2
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- EAFC 25
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest