- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
válasz
<Lacy85> #246 üzenetére
Azt nem veszed figyelembe, hogy a márkát meg kell fizetni. Mini PC egyik is, másik is. Meg van autó ilyen, meg olyan. De egynek se lesz azonos az ára, csak azért, mert valamilyen műszaki tartalmuk megegyezik. Erre is ez igaz és ezért jó a Ladás hasonlat is. Az már más kérdés, hogy neked megéri -e vagy sem egy márkásabb autó, vagy csak azt nézed, hogy mindkettő tud 130-at az autópályán. És arról a részről nem is akarok vitázni veled, mert nekem ez éri meg, neked az.
És nem kell belinkelni amit írtál, feltételezheted rólam, hogy megadom neked azt a tiszteletet, hogy elolvasom, amit írsz. És fel is fogtam.EclipseGT: Ehhez mit szólsz? Amúgy még egyszer mondom, nem nagyon érdekel, mi van benne. Nekem nem lassú, nem használok nagy erőforrásigényű programokat, a gépek átjárhatósága, különösebb erőfeszítés nélkül pedig kell.
Amúgy pedig továbbra is tartom, hogy nem veszek olcsó gépet, mert többször megjártam már velük, de persze mindenki más azt vesz, ami szíve joga.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest