- Fűzzük össze a szavakat :)
- R.I.P. Aláírások
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
MubaBuba
csendes tag
Lassan már csak azt tudom elképzelni,hogy az ilyen "szaggat,laggol,bugos" kommentek azért jönnek létre, hogy vitát idézenek elő... Van akinek semmi nem jó. Múltkor egy kollega azt írta, hogy az ő 6 plus készüléke egy lagghalmaz. Nem értem ők milyen készüléket kaptak a kezükbe, de az én kis plusom tele van pakolva zenékkel,5-6 játék,videók és képek és rendszeresen vágok rajta fhd videókat és nem,hogy "lagghalmazt" de még minimális megröccenést sem tapasztalok
Érdekes ..
[ Szerkesztve ]
-
MubaBuba
csendes tag
Harman Kardon Omni 10et valaki próbált már és ha igen milyen tapasztalatai vannak
most néztem és egész jó áron (38k) lehet most elhozni :/ Vagy ha valaki tud valami hasonló bluetooth cumót ebben az árkategóriában akkor szívesen meghallgatom
Előre is köszönöm -
MubaBuba
csendes tag
válasz
bozarjoska #9414 üzenetére
Köszönöm a választ
Akkor betudom ezt a magam hülyeségének
-
MubaBuba
csendes tag
Milyen véleménnyel vagytok 9.2.1-ről ? Csak én érzem úgy mintha minimálisan lassabb lenne :/ vagy ez csak az en hülyeségem ?
-
MubaBuba
csendes tag
válasz
mugencivic #9368 üzenetére
Köszönöm szépen a részletes választ
Ezek után biztosan kap egyet az enyém is
-
MubaBuba
csendes tag
Sziasztok
Körülbelül egy hónapja vagyok iPhone tulajdonos. Eddig nagyon meggyőző a rendszer és a telo is
Olyan kérdesem lenne, hogy Ozaki tokokrol milyen véleménnyel vagytok ? Tervezem egy 0.3as beszerzését de elég húzos ára van ezért kiváncsi vagyok ti milyen véleménnyel vagytok róla.
Előre is köszönöm a választ
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.