- 3060Ti EGPU over USB4 vs PC teszt
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nekem előtte 5.1 b3 volt fent, azzal is nagyon jó volt az akkumulátoros üzemidő - mondjuk azt csak update módban lehetett felhúzni, de azt egy restore 5.0.1 után tettem -, aztán az 5.1 restore módban ment fel, külön letöltött állományból, és - nálam is - csak a kontaktok lettek visszaállítva az icloud címtárból, semmi más, és most is tökéletes az üzemidő, már az első töltés alatt/után is okés volt minden!
-
-
erdoke
titán
Amelyikben nincs combosabb akksi, azok ebédre le is merülnek... Most dupláztak kapacitást pár modellben. Állítólag az újabb LTE rádió chipek érezhetően javítanak majd a helyzeten, de a 30-40 %-os akksi kapacitás növelés elkerülhetetlennek tűnik, ha 3G-hez hasonló üzemidőt akar bármelyik gyártó.
-
-
én összehasonlítottam már elég sok i4 telefonnal az enyémet, mivel elég sok ismerősömnek van i4, és nem láttam még olyat, amelyiknek jobb lett volna térereje, mint az én i4s készülékemé, tehát valóban számít az a 3 kontra 4 felosztás/elrendezés!
bárhol nézem, a névleges és a valós sar érték is csak nagyon minimálissal több az i4s esetében; link kontra lik vagy link - szóval inkább keresendő a javulás a jobb/több elrendezésű antenná(k)ban!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kellemes szolgáltatásokat hozott az új iPhone, de alapvetően ugyanaz maradt, mint elődje. Ettől függetlenül vinni fogják, mint a cukrot.
- Milyen házat vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Építő/felújító topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)