- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BreamHunter
tag
válasz
GoldhandRent #3498 üzenetére
Én is csak az akku idő javulásáról tudok nyilatkozni.
Nem szoktam gyalulni frissítésekkor.Szerintem alapvetően, ha valakinek az üzemidő illetve kijelző idő kevesebb azoknál egy vagy több app szívja az akkut, nem az iOS 16 hibája.
Én sem használok semmilyen facebook vagy hasonló appot. Chatelni iMessage-et használok vagy sima sms-t. Semmiféle chat app sincs fent vagy közösségi média app. Azok a legjobban akkugyilkosok a folyamatos háttérfolyamataikkal. -
válasz
jobb lett az üzemidő és nem gyalultam (16.0.1-ig volt nálam a készülék)
Ami ilyen esetben jobban meghatározó lehet, hogy milyen appokat használsz, amik esetleg nincsenek optimalizálva iOS16-ra még.
Én pl. nem használok messenger-t és facebook app-ot, Safariból nyitom meg mindkettőt, amikor kell.
IM-re vannak cél platformok, amik jobbak, mint a messenger (pl. iMessage, Telegram). -
válasz
16.1 public beta 4, nincs különbség iOS15-höz képest.
Nem gyalultam frissítés előtt. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
16.0.3 van fent, akku nem lett rosszabb mint 15-el.
Nem gyalultam le a rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest