- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
GoldhandRent #3158 üzenetére
Már jobb a helyzet fényképezés téren! Először is vissza állítottam 4:3-ra a képarányt mert 16:9-en csúnyább volt (gondolom kisebb a felbontás úgy) és már első használattól úgy használtam általában, hogy tévén kitöltse a képernyőt. A 3x zoom se jó szerintem (szerintem ez néha digitális látszik rajta). A normál és a széles látószög szerintem jó persze 4:3 képaránnyal. A kamerabeállításokban jpeg-re és x264-re kompatibilis módra állítottam és az is javított a minőségen! Meg nem tudom de mintha már alapból is jobb képet csinálna mint első nap nem tudom miért de így látom. Most már elégedett vagyok vele!
A zoom kamerával nem vagyok elégedett de mint írtam feljebb ez sokszor szerintem digitális zoom nem optikai. Látszik a digitális zomnál látható mosotság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen egeret válasszak?
- Nioh 2 (PS4)
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 13 128GB MidNight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- IPhone 12 Pro max 256GB gyári független új akku!
- Samsung Galaxy Z Flip 4 felújított új 2026.01.08. gyártói jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest