Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
válasz
EngineerBoy #4842 üzenetére
Sajnos ezt senki nem fogja tudni helyetted eldönteni.
Az S23 az egyik legjobban sikerült széria a Samsung részéről. Android és Samsung szolgáltatásokkal.
A pro max nagy és nehéz.
A megszokott beidegződéseket néha nehéz levetkőzni IOS vs Android.Mindazonáltal a 13 Pro Max üzemidőben még mindig nagyon erős, amíg nem használtad talán el sem hiszed.
Használtpiacon 200 és 300 között mozog az ára, ami nem kevés, de a 15 Pro Max ennek a duplája, viszont én nyugodtan mellé tenném a 13-as darabokat és elmondhatom, hogy nincs miért szégyenkeznie.A 13 Pro Max az egyik legjobb vétel, ha hosszútávon akarsz egy bivalyerős szolgálatkész mobilt.
-
bostone
addikt
Terveim közt szerepel a jövőben a 13 pro max. A tesztek szerint jelenleg ez a legerősebb, leghosszabb üzemidővel rendelkező mobil.
Amit most használok is hosszú üzemidőt tud, mégsem indulok el sehová 60%-os töltöttséggel, bár ezt fél óra alatt feltöltöm 0-100-ra.
Bár sokat használom, néha akkor is megy, amikor nem feltétlen szükséges. Én úgy vagyok vele, hogy a mobil van értem, nem én a mobilért. -
bostone
addikt
Ezt sosem értettem, hogy miért kell 2-3 napot kibírni a mobilnak.
Olyan messze van a töltő vagy a konnektor? -
bostone
addikt
Ha most valaki pro max készüléket igyekszik beszerezni, melyik az ajánlott a 11, 12 és a 13 közül?
Használt készülék is képbe kerülhet.
Azok válaszára vagyok leginkább kíváncsi, akik gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek, tehát tartósan napi mindenes volt náluk a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legdrágább, legnagyobb, legtöbbet tudó iPhone bizonyos szempontból túlzás, de akinek nem kell egy ekkora batár, annak a Pro verzió is pont meg fog felelni.
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest