Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Pitterix: Gyógytorna
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepetech
őstag
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Messenger külső app így köze nincs az apple-hez. Régen is csinált nekem ilyet. ilyenkor letöröltem az app-ot újra telepítettem és utána jelezte azt az üzenetet amit természetesen elolvastam olvasatlannak. néha előjön a metánál ez a hiba sajnos volt hogy magát az FB appot is törölnöm kellett ugyen ezen hiba miatt. Sokszor akkor fordult elő amikor hálózat problémám volt. de lekopogom jó fél éve nincs ilyen gondom de ahogy említettem is bő 2 évre vissza tudom vezetni ezt a fajta meta hibát.
Aksi merülés nálam nem jelentkezik igaz sima 13 pro-m van nem a max ugyan annyi képernyő időt tud annyi hogy mostanság többet használom így hamarabb megnyekken de én is tapasztalom érzetre ezt a 2-3 órát viszont este 8-kor a telefonom 6 óra SOT-t mutat 25%-on így nem panaszkodom.
De szerintem az aksi merülés is a külsős appokra vezethető vissza 2-3 éve androidon is sokszor jelentkezett egy android frissítés után mintha az appokat csak utána kezdenék el hozzácsiszolni.
Ami nagyon bosszant hogy bármit állítok be esze ágába sincs automatikusan frissíteni így kb 2-3 hetente muszáj vagyok 20-30 appot frissíteni egyben...
Az én szemem nem szúrja az állandó panaszkodásod de látom én is. Hidd el nem a telefonnal lesznek itt gondok. Hanem a sok redvás külsős app. utólsó hónapokban androidon pl FB app fel sem volt nekem telepítve mert ölte a rendszert. Ezután megpróbálkoztam egy Huawei Mate 40 Pro-van hátha google nélkül is van élet de sajna sok app hiányzott az életemből és ez pár ét alatt kiderült nálam. Így jöttem iphone-ra
Mondhatnám az elcsépelt szövegeket hogy frissítés után szűz rendszerre telepítsd egyesével az appokat de valjuk be mind tudjuk hogy nagyon kevés ilyen ökör van aki ezt megtenné
(aki megteszi ne vegye magára
) -
sebestyen93
tag
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Messenger nekem is ugyan ez, miután megnéztem, utána jön értesítés róla.
Aksi is gyengébb.Tök mindegy mit veszel, ma már minden bugos..
-
joey04
titán
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
vagy a telefonoddal van baj. nálam az új frissítés sem változtatott semmit. igaz semmi jó dolog sem történt. uncsi update. állítsd be új telefonként és ne állítgass el mindent. hátha úgy jó. vagy add el.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
(aki megteszi ne vegye magára